INFORMATIEDISCLAIMER


Disclaimer

De webmaster van Travel Things verklaart dat de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. De mogelijkheid bestaat echter altijd dat bepaalde informatie na een periode verouderd raakt of niet meer klopt.

De organisatie en webmaster van Travel Things aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, als gevolg van handelingen en/of beslissingen gebaseerd op de informatie op deze site.

Zonder bronvermelding is het niet toegestaan enige inhoud of functionaliteit te kopieren of over te nemen. U dient te altijd vermelden dat de meest actuele informatie te vinden is op www.Travel Things.nl. Auteursrechten op afbeeldingen op deze website zijn uitdrukkelijk voorbehouden aan Travel Things of aan haar licentiegevers.

Assendelft, september 2015

OVER Travel Things & Hans


Bijgewerkt op 10 april 2015

Welkom op Travel Things!
Deze website is ontsproten aan NLSites.nl. Links voor reizen, handig gerubriceerd en je hoeft niet steeds weer naar die handige website zoeken die je al eens eerder bezocht. Met onze pensionering in het vooruitzicht heb ik er op 1 september 2011 maar een aparte website van gemaakt die ik de komende jaren zal aanvullen met alle handige links die ik ben tegengekomen bij het plannen van mijn reizen.
En als iets handig is voor het plannen van mijn reizen, waarom dat dan niet meteen delen met ieder ander die ook zo van reizen houdt.

Geschiedenis...

Mijn naam is Hans van Assendelft. Ik ben computerfanaat vanaf het eerste uur. Zo rond 1979 was, net als voor velen, een Commodore 64 mijn eerste computer. In Basic maakte ik daarop al programma's om de omzetten van de filialen, van het bedrijf waarvoor ik werkte, onderling te kunnen vergelijken. Dit werd uiteraard voorzien van grafieken..... In die tijd een hele toer!

Ik ben dus alweer een tijdje actief op het Internet en in de loop der jaren heb ik verschillende sites ontworpen en op het net gezet.

Het begon met een idee om een Nederlandstalige startpagina te maken. Op 2 november 2000 werd NLSites.nl geregistreerd.

De huidige NLSites heeft in 2008 voor de vierde keer sinds het ontstaan, een nieuw uiterlijk gekregen. In het bijzonder het FREEWARE gedeelte heeft extra aandacht gekregen en is overzichtelijker geworden.

Na NLSites kwam ik er achter dat de naam Shoppingpoint nog VRIJ was. Ik was toen nog actief in het bedrijfsleven en maakte hier een verkoopsite van. Deze site is nu in gebruik bij een ander bedrijf.

Ook op de site van mijn provider was ruimte beschikbaar. Hier zette ik HMR Design op. Een site waar ik mijn ideeën en ontwerpen op gebied van objecten, woninginrichting en websites ten toon stel.

Een ander belangrijk onderdeel op deze pagina is het Senioren gedeelte. Ik houd van reizen en, als 61 jarige (2008), probeer dat zo vaak mogelijk te doen. En dus ben ik altijd op zoek naar interessante GOEDKOPE manieren van reizen. Op deze site deel ik die informatie met iedereen die mijn site(s) bezoekt.

In 2010 had ik de opdracht een boek Pap Vertel ´s te vullen voor mijn zoon. Daardoor kwam ik in aanraking met het gratis software pakket MegaZine III. Het gevolg was de opzet van DigitaleBieb.nl. Schroom niet om er eens een kijkje te nemen! GRATIS software, (e-) boeken lezen, maken en publiceren., GRATIS FotoAlbums maken, enz. enz.

Op 12 september lanceerde ik OnlineShoppingTips.nl. Op deze website alleen veilige online winkels. Voor wie de voorkeur geeft aan een lijst met Nederlandse bedrijven die gecontroleerd zijn op veiligheid. Informatie over en links naar veilige online shops.

In de daarop volgende jaren heb ik dan nog HansHelpt en Arts En Zorg Info ontwikkeld. En nu is er dus TravelThings.nl

LINKJE PLAATSEN?


Travel Things is onderdeel van NLSites.nl
De naamsbekendheid en het grote aantal bezoekers heeft ons doen besluiten voor commerciële links een vergoeding te vragen.
Linkruil is voorbehouden aan niet commerciële links.

De vergoedingen zijn als volgt:
Voor een tekst link is de vergoeding &uero;. 75,- per jaar of €. 350,-- voor onbepaalde tijd. Hiervoor plaatsen wij, op maximaal 2 relevante pagina´s, een link met naam/titel + subtitel/beschrijving.

Tot nader order worden, indien gewenst, mede links gratis geplaatst op Travel Things en NLSites.nl

Voor links met een banner (banner zelf aanleveren) vragen wij €. 350,-- per jaar, of €. 1.250,-- voor een link voor onbepaalde tijd.

Bent u geïnteresserd? Stuur dan even een e-mail. MailFormulier